Porodicu slavne glumice Šeron Stoun zadesila je još jedna stravična tragedija. Njen rođeni brat Patrik preminuo je u nedelju u 58. godini od srčanog zastoja, nakon što je doživeo dva srčana udara.

"Želim da potvrdim da je moj brat preminuo od srčanog udara", rekla je kroz suze Šeron Stoun i navela da je Patrik bio otac dečaka koji je iznenada preminuo prošle godine. Imao je tek 11 meseci, a našli su ga u krevetiću u stanju "potpunog otkazivanja svih organa".

Patrikova supruga Taša smogla se je snage da se oglasi na društvenim mrežama.

"Osećam se kao da mi je neko iščupao srce iz grudi. Patrik je otišao k našem slatkom Riveru. Ne znam šta bih drugo rekla, on je bio moj svet. Nisam sigurna kako bi život trebalo da izgleda bez mog muža uz mene i sasvim iskreno to ne želim. Samo se nadam da ćeš uvek biti uz mene i paziti na Hatera, Kajli i mene. Do ponovnog susreta ja ću zauvek držati tebe i naše divne (i neke ne tako divne, ali jednako važne) uspomene blizu svog srca i uvek ću posećivati ​​te uspomene. Volim te, dušo. Makar River sada ima svog tatu i nadam se da se vas dvoje najbolje provodite", napisala je ona.

 I Šeron se borila za život 2001. godine. Imala izliv krvi u mozak i jedva preživela. Zvezda filmova “Niske strasti”, “Sliver”, “Totalni opoziv” otišla je u bolnicu tek nakon tri dana, a posledice na sreću nisu bile fatalne. Najviše joj je zasmetlo koliko se ponašanje ljudi prema njoj promenilo zbog bolesti.

Šeron Stoun bolesna
Profimedia 

"Morala sam da podignem hipoteku na hipoteku za kuću. Izgubila sam sve, ostala sam bez svog mesta u šoubiznisu. Ako niste znali, bila sam najzgodnija, najtraženija glumica, "vruća" roba. U to vreme princeza Dajana i ja bile smo neverovatno poznate i popularne - a onda je ona umrla, a ja sam doživela moždani. Odjednom, obe smo bile zaboravljene", ispričala je svojevremeno holivudska zvezda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna