Fotografija Šeron Stoun koju je snimila pored svog bazena, u toplesu, zapalila je Instagram, a fanovi se utrkuju ko će joj dati lepši kompliment.

Holivudska glumica je dodala kratak komentar: "Nesavršena i zahvalna na savršenom danu", a na slici pleni samo seksi imidžom već i smehom koji deluje baš od srca.

Ogrnuta prugastim peškirom, Šeron je ukrasila svoj dekolte dugim tankim ogrlicama. U prvom planu su noge na kojima ne skriva mrlje na koži i blago odsustvo tonusa na butinama. "Druge plaćaju operacije da izgledaju kao ti", poručuje joj jedan obožavalac.

Mnogi čak i ne veruju da je Šeron već obavila operaciju grudi. Istini za volju, njen plan nije bio da to bude estetska korekcija, već je razlog bio medicinske prirode.

Međutim, kad su joj izvadili tumore zbog kojih je podvrgnuta intervenciji, hirurg je - tvrdi glumica - sam odlučio da joj poveća grudi pri rekonstrukciji.

seron stoun
Profimedia 

"Bila sam zgranuta kad sam ih videla", napisala je u knjizi "Lepota drugog života". Nije to bilo prvi put da Šeron prevare u nekim od ključnih trenutaka za njenu karijeru. Bila je žrtva obmane i kad je snimila čuvene kadrove u filmu "Niske strasti" u kojoj prekršta noge tokom policijskog ispitivanja. "Rečeno mi je da skinem gaćice jer bacaju odblesak u kameru", opisala je Šeron. 

Danas otvoreno govori o svojim iskustvima. "Želim da i moji sinovi nauče lekciju. Pričam im o svemu kroz šta sam prošla i što me je povredilo. Treba da razumeju šta žene trpe i da budu pravi vitezovi", objašnjava Šeron. 

U intervjuu koji je dala časopisu Shape 2014. godine, Stoun je priznala da je posle 40. godine osetila problem što joj se telo menja. "Nije bilo lako. Bio je trenutak kada sam otišla u kupatilo sa flašom vina, zatvorila vrata i govorila sebi: „Ne idem dok ne budem mogla u potpunosti da prihvatim kako sada izgledam. Gledala sam u lice u ogledalu, gledala u svoje telo, i plakala sam".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna