Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je pre nešto više od tri godine. Dobrotom i harizmom je osvajao sve, te ga retko ko nije voleo, pa je smrt pevača dočekana sa velikom tugom i bolom, koji ni danas ne prolazi.

Džejev život obeležile su brojne drame, o čemu govori film "Nedelja" koji je pre nekoliko dana premijerno prikazan. 

Poznato je da je Džej odrastao u popravnom domu, i da je taj tužan period umnogome obeležio njegov život. Iako je kasnije postao uspešan, poznat i popularan, Džej nikada nije zaboravio život u popravnom domu i kasnije ga je često sanjao.

"Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac", otkrio je Džej svojevremeno.

dzej ramadanovski (1).jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Pevaču je velika želja bila da napiše knjigu o svom životu, u kojem bi detaljno opisao boravak u popravnom domu.

"Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu", rekao je Vesni Dedić u intervjuu.

Nažalost, Džej nije stigao da ostvari ovu veliku želju. Preminuo je u nedelju 6. decembra 2020. godine u snu, od srčanog udara.

Pročitajte i kako je Žarko Paspalj doživeo dva srčana udara u 35. godini.

BONUS VIDEO

"NISU MI VEROVALI DA ĆU GLUMITI DŽEJA!" Alen Selimi koji tumači ulogu poznatog pevača: Nisam znao KAKO JE TEŠKO ODRASTANJE IMAO Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.