Juče je u jednom beogradskom bioskopu održana promocija filma "Nedelja" o životu pevača Džeja Ramadanovskog.

Premijeri su prisustvovali glumci i svi oni koji su doprineli da se neverovatna životna priča čuvenog Dorćolca dočara na velikom ekranu.

husa alijevic (1).jpg
Antonio Ahel 

Među njima bili su Milica Janevski, Marko Janketić, producent Vladan Anđelković, reditelj Nemanja Ćeranić, kao i Husein Alijević Husa, kojem je pripala glavna uloga i zahtevan zadatak da verno prikaže lik i delo čuvenog Džeja.

Husa se na premijeri pojavio u pratnji prelepe supruge Andree Došen, 25 godina mlađe pevačice sa kojom ima ćerku Hanu (2).

Šarmantna Andrea, odevena u moderno odelo atraktivnog kroja, uz koje je ponela jednostavnu belu bluzu, nasmejana je pozirala uz svog supruga.

husa alijevic (2).jpg
Instagram/huliobg 

Husa se takođe potrudio kada je reč o stajlingu, i uspeo i da izgleda moderno, i da odevanjem podseti na imidž preminulog kolege Džeja - farmerke, jednostavna majica, sako i obavezno - šeširić.

husa alijevic (3).jpg
Antonio Ahel 

Inače, Husa se proslavio devedestih godina kao član tada megapopularne grupe "Beat street". Bio je oženjen koleginicom iz grupe, ali se brak raspao, nakon čega je Husa pronašao utehu u četvrt veka mlađoj koleginici.

Pročitajte i životnu priču Džeja Ramadanovskog - voleo je poroke i jednu zabranjenu ženu...

BONUS VIDEO

"SPOJIO SAM HUSU DA DOBIJE ULOGU DŽEJA, A ON MI NIJE NI ZAHVALIO!" Baki B3: Ne odgovara na poruku, TEŠKO JE IMATI PRAVOG DRUGA Kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna/B.S.