"Dete koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, ja ću sada viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju."

Ovim rečima je Severina prokomentarisala odluku Vrhovnog suda da ukine presudu Županijskog suda u Splitu kojom je dete bilo pod zajedničkim starateljstvom nje i bivšeg muža Milana Popovića.

"Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta", izjavila je Severina za Večernji list.

"Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegova oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem ni da govorim da ne bih nekoga uvredila.

severina i sin aleksandar.jpg
Instagram / Severina 

Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda, ali prošla sam je sa svojim detetom. Ja sam tu nebitna. Kao što se suci štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi da živi sa mnom, što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani", kazala je Severina.

Njena advokatica Jasminka Biloš još nije videla novu odluku suda pa nije mogla ni da je komentariše. Po njenom mišljenju, moguće je da je Vrhovni sud samo tražio da Županijski sud ponovo razmotri odluku.

Podsetimo Županijski sud je doneo odluku o zajedničom starateljstvu nad sinom Aleksandrom 2021. godine. Međutim, Vrhovni sud je zaključio da u procesu nisu saslušani veštaci i naložio da se oni ipak ispitaju. Pročitajte i zašto se Severina razvela od Igora Kojića

BONUS VIDEO:

severina instagram/severina

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.