Muzički producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili jedna je od omiljenih ličnosti na domaćoj estradi. Njegov životni put od deteta iz lekarske porodice do jednog od najuspešnijih imena jugoslovenske i srpske muzičke scene zanimljiv je mnogima, ali među brojnim interesantnim detaljima iz Milijeve biografije dominira jedan događaj koji mu je promenio život - susret sa suprugom Ninom.

Neobičnim spletom okolnosti, Mili je u to vreme živeo u velelepnoj vili u Užičkoj ulici na Dedinju, poznatoj po raskošnim rezidencijama u kojima su živli istaknuti političari i drugi moćnici.

"Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski", ispričao je Mili jednom prilikom za Kurir.

U to vreme, MIli se družio sa grupom oko desetak devojaka koje su dolazile u njegovu raskošnu vilu da slušaju muziku, gledaju filmove i igraju igrice. Ono što Mili nije znao jeste da su devojke o druženju u Užičkoj telefonom redovno izveštavale drugaricu Ninu, koja je tada studirala u Italiji.

aleksandar milic mili zena nina
ATA / Antonio Ahel 

Okolnosti su se brzo promenile i Mili se preselio iz velelepne rezidencije u studio od 15 kvadrata na Dorćolu. A onda je sudbina udesila da Mili upozna Ninu.

"One su njoj pričale o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju", kroz smeh se tada prisetio Mili i otkrio da je znao da je "to-to" čim ju je video.

"Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav - sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo."

nina i aleksandar milic mili (2).jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Njoj je to bilo smešno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije.

Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma", ispričao je Mili.

Pročitajte i Kako je zakleti ateista postao pravoslavac zbog ljubavi.

BONUS VIDEO

POLJUBAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA Tiktok/live.nastupi

Tekst: Kurir/Lepa&srećna/B.S.