Rođena sestra Merime Njegomir, Nina Pavić, preminula je noćas nakon duge borbe s teškom bolešću. Nina je bolovala od karcinoma punih 23 godine - operisano joj je osam malignih tumora. 

Šira publika je upoznala Ninu Pavić kao učesnicu emisije "Nikad nije kasno", ali tokom ove emisije u kojoj mnogi takmičari ispričaju svoje životne priče, nije htela da govori o bolesti. 

"Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe", kazala je Nina svojevremeno za Grand. Međutim, htela je da upozori druge žene na važnost redovnih kontrola. 

nina pavic sestra merime njegomir 2.jpg
Youtube / Nikad nije kasno 

"Ako svojom pričom ubedim bar jednu devojku, ženu da ode kod lekara na preventivni pregled i da tako spasem nečiji život, biću srećna", kazala je tada Nina.  da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti - rekla je ona za jednom prilikom.

"Da mi je Merima moja tu, sve bi bilo lakše. Uvek smo se zajedno borile sa protiv moje bolesti, ona je bila moja najveća podrška u svemu. Njen prerani odlazak boli kao prvog dana i svakim nedostaje sve više", govorila je Nina. Podsetimo, Merima je umrla od raka pankreasa, u novembru 2021. godine.

BONUS VIDEO:

Merima Njegomir peva na kineskom za Milutina Mrkonjića Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.