Poznata voditeljka Sanja Marinković nedavno je u emisiji Divan Show na Kurir TV govorila o karijeri, porodici i ljubavnim dešavanjima, a dotakla se i zanimljivih situacija iz prošlosti. Sticala je različita iskustva, što je danas čini kompletno ostvarenom ženom, a na iznenađenje mnogih u studiju, tu su se našli i poslovi u pekari i prodavnici farmerica.

"Radila sam u jednoj libanskoj pekari u Londonu. Tada sam naučila da pravim kafu i sendviče od kroasana, što kod nas tada nije ni postojalo", izjavila je Sanja, prisećajući se prošlosti, i dodala da je vešta u još jednoj stvari: "Farmerke u ormaru mogu top da ti složim!", uveravala je kolegu Voju Nedeljkovića. Svojevremeno je, kako navodi, radila u Levis šopu, u Londonu, i tada je naučila kako se ispravno slažu farmerice. To zlatno pravilo je otkrila i ostalim učesnicima emisije, uz šaljiv ton: "Mora ivica nogavice da ti bude na pola zadnjeg džepa".

Sanja.png
Printscreen/YouTube/Kurir Sanja Marinković i Voja Nedeljković

Voditeljka je, između ostalog, prepoznatljiva po svom zavodljivom izgledu koji je godinama gotovo nepromenjen. Iako ove godine puni 50, izgleda vrlo mladoliko. Sanja ima izuzetnu formu, vitka je i privlačna, ali kako kaže za sebe i dalje nije pronašla odgovarajućeg partnera. Navodi da nije previše izbirljiva po tom pitanju: "Nemam nikakav standard. Ja stvarno ne znam gde je problem", ali ističe i da su mnogi danas u sličnoj situaciji.

"Nemam samo ja, mnoge žene imaju problem, a ja se uopšte, osim po zanimanju, mnogo ne razlikujem od drugih devojaka i žena, osim što mi je posao javni". Voditeljka je navela da ne isključuje mogućnost da je se muškarci plaše, "ostaju fascinirani njenim stilom života, odevanja, ponašanja", ali ne znaju šta dalje. Sebe ne smatra "jakom ženom", iako je među kolegama na takvom glasu.

Kao još jedno zlatno pravilo, ovoga puta vezano za ljubav, navela je da se nikada ne bi zabavljala sa muškarcem kog žena bar jednom nije ostavila, jer je to jedini način da kasnije ceni sve ono što dobija od drugih.

"Nekad volim da se šalim da uvek treba da 'preskočiš' muškarca koji nema bar jednu pesmu na radiju koja ga asocira na neku bivšu i na neki trenutak kad je bio ostavljen."

Printscreen/YouTube/Kurir Sanja Marinković kao gost u emisiji Divan Show

U nastavku emisije, kao najvažniju želju za ovu godinu istakla je dobro zdravlje, ali je dodala da bi bila srećna ako bi joj srce iskreno zaigralo zbog nekog muškarca.

"Možda bih se i udala ponovo, mislim da bi to baš bilo lepo", izjavila je Sanja, a veruje i da njen sin Strahinja ne bi imao ništa protiv. Kako navodi, danas je u njegovom okruženju veliki broj drugara čiji su roditelji razvedeni i imaju nove partnere, pa to više nije neuobičajena pojava.

Iako po pitanju ljubavi nije zadovoljna, izjavila je da istina da je nedavno zaprošena na jednom putovanju. Sve se završilo njenim zahvaljivanjem i odbijanjem: "Divni ste, ali ipak ne". Sanja  ističe da često na putovanjima ima neke vrste takvog udvaranja, kao da i da bi mogla da se poistoveti sa izjavom Nataše Bekvalac: "Koliko su me puta prosili, malo sam se udavala".

BONUS VIDEO:

MNOGI MISLE DA NEKO STOJI IZA MENE! Sanja Marinković u Sceniranju iskreno o karijeri, porodici i ljubavnom životu  Kurir

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.