Juče je u Beogradu održana premijera filma "Nedelja", koji prikazuje detalje iz života pevača Džeja Ramadanovskog.

Pored Džejevih ćerki koje su u pratnji muževa došle da pogledaju film o svom pokojnom ocu, ova premijera okupila je i najpoznatije domaće zvezde.

Neke od njih zaista su se potrudile oko stajlinga za premijeru "Nedelje", a neke su sa malo truda uspele da zasene sve prisutne.

Među njima, naravno, prednjače Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Gudelj, koje su se pojavile potpuno modno usklađene - obe su nosile siva odela i crne pismo tašne, s tim što se Anastasijin stajling isticao i raskošnom crnom bundom.

nedelja_premijera_16012024_0353.jpg
ATA Images / Katarina Drajić 

Krznom se pohvalila i voditeljka Tijana Milutinović, koja je ispod bunde nosila crnu haljinu i moderne čizme preko kolena u boji konjaka, koja već godinama ne izlazi iz mode. 

nedelja_premijera_16012024_0336.jpg
ATA Images / Katarina Drajić 

Odevnim kombinacijama oduševile su i pevačice Tea Tairović i Sanaj Vučić, kao i Maša Karić, koja je za ovu priliku odabrala kožnu haljinu A kroja. Modnim umećem istakla se i glumica Milica Janevski, koja je oduševila odabirom zlatne haljine interesantnog kroja, kao i Džejeve ćerke Ana i Marija, koje su na premijeru došle elegantnije nego ikada. 

ATA Images / Katarina Drajić Poznate dame sa domaće javne scene briljirale su kada je reč o modnom umeću.

Sve prisutne bez daha je ponovo ostavila Andrea Došen Alijević, supruga Huseina Alijevića Huse, koji je u filmu "Nedelja" dočarao Džejev lik. Prelepa plavuša pojavila se na premijeri u pratnji svog 25 godina starijeg muža i malog Alena Selimija, koji je odigrao ulogu "malog" Džeja.

nedelja_premijera_16012024_0222.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Ispod elegantnog belog odela Andrea je obukla kraljevsko plavu košulju, koja je savršeno istakla njen besprekoran ten, a lepotu je naglasila diskretnom šminkom i bujnim talasima u dugoj plavoj kosi.

Čiji stajling vam se najviše dopada? Pogledajte i Odevni komad u kojem svaka žena izgleda kao grčka boginja.

BONUS VIDEO

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.