Britanski prinčevi Vilijam i Hari u lošim su odnosima od kako je Hari odlučio da sa suprugom Megan Markl ode iz svoje domovine i odrekne se kraljevskih dužnosti.

Tu šokantnu odluku pratilo je i oduzimanje kraljevskih titula i privilegija Hariju i Megan, ali i laganim uništenjem odnosa sa ostatkom kraljevske porodice.

Iz ugla princa Vilijama, budućeg kralja Velike Britanije, mlađi brat je osramotio celo porodicu davajući intervjue u kojima je iznosio detalje iz detinjstva i privatnog života svoje najbliže rodbine i teško da će mu to ikada oprostiti.

princ vilijam 0829493895.jpg
Profimedia 

Ipak, čini se da Hari nema nameru da se zaustavi na onome što je do sada izrekao, te su sada na red došli nimalo lepi komentari koji se indirektno odnose na Kejt Mildton, suprugu princa Vilijama, ali i njihovog najmlađeg sina Luisa.

"Vilijama je najviše zabolelo to što je Hari rekao o njegovoj porodici. Rekao je kako princa Luisa očeka sudbina "porodičnog viška" (kako je nazvao i sebe u svojim memoarima), a potom je istakao i kako su muškarci u porodici Vindzor, uključujući i Vilijama, primorani da se žene osobom koja "uklapa u kalup" kraljevske porodice, a ne onom koju vole", objašnjava Robert Hardmen, autor najnovije biografije britanskog kralja Čarlsa.

kejt midlton i princ vilijam 0342212964-min.jpg
Profimedia 

"On je tako indirektno Kejt proglasio "onom koja je pogodna za ulogu". Time je razljutio Vilijama kao nikada do sada. Za njega je to najniži od najnižih udaraca", rekao je porodični prijatelj princa, koji je želeo da ostane anoniman.

Pročitajte i Omiljena dijeta Kejt Midlton kojom održava vitku liniju.

BONUS VIDEO

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU! kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.