Zašto je Vesna Dedić otišla sa RTS-a je pitanje koje su mnogi postavljali kad se saznalo da voditeljka menja firmu. Posle više od tri godine, Vesna je objasnila da je u pitanju bio sporazumni raskid radnog odnosa.

Posao je napustila na svoj zahtev, a nije bila zadovoljna ni platom ni statusom u televiziji javnog servisa.

"Meni nisu priznali status autora iako radim autorsku emisiju. Otišla sam s platom 53.400 dinara", ispričala je Vesna Dedić u podkastu "Balkan Rules". Na RTS-u je radila od 21. godine.

vesna dedic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Kada sam ušla u Takovsku 10, bez igde ikoga, sa svojim znanjem i fakultetom sam počela od nule", kazala je Vesna. Posle više od tri decenije rada, odlučila je da zatraži sporazumni raskid ugovora.

vesna dedic svecane haljine i kompleti-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Prema njenim rečima, direktor joj je odmah potpisao ugovor, uz komentar "Ma šta te boli, našla si bolje". Ja sam rekla: "Ne, ne shvataš. Nije tu da li sam ja našla bolje".

Voditeljka kaže da sebi ne može da oprosti što je počelo da joj se trese grlo. "Mnogo mi se plakalo", seća se Vesna. "Znaš, Bujke, ja sam imala 21 kad sam došla ovde, a sada imam 53 i prosto mislim da je sve ovo trebalo drugačije", ispričala je voditeljka. I ja sam tako stvarno otišla sa RTS-a i plakala sam kao kiša." Pogledajte još Vesninih slika u galeriji i pročitajte zašto se razvela.

Youtube/Mondo, Instagram / dedicvesna Vesna Dedić

 BONUS VIDEO:

AKO SE TO DESI BIĆE TO VRHUNAC MOJE KARIJERE! Vesna Dedić ŠOKIRALA otkrićem: Promocija knjige na svadbama bi me OBOGATILA Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.