Jedna od najpopularnijih mladih srpskih glumaca, Miloš Biković, juče je postao otac.

Najlepše vesti - da je njegova verenica Ivana Malić na svet donela zdravog dečaka - glumac je potvrdio na Instagramu, objavivši fotografiju crteža mame, tate i deteta nacrtanog hemijskom olovkom, po svemu sudeći - na koži.

Fotografija je do sada sakupila više od 70.000 komentara čestitiki, među kojima su i lepe želje Miloševih poznatih kolega i drugih javnih ličnosti iz Srbije i Rusije.

Ono što mnoge sada zanima svakako je ime koje će Miloš i Ivana dati svom nasledniku. Iako se par za sada nije oglašavao po tom pitanju, pojavilo se nagađanje kako će beba poneti ime Stefan, po svetom arhiđakonu i prvomučeniku Stefanu, na čiji praznik se dečak rodio.

Ime "Stefan" je grčkog porekla, nastalo od grčke reči Stephanos (venac, kruna) i "označava onog koji je krinisan, ovenčan". Ovo ime nosili su srpski, engleski, mađarski i poljski kraljevi, a jedno je od najpoznatijih imena iz loze Nemanjića.

Da li će Milošev i Ivanin naslednik zaista poneti ovo prelepo,staro srpsko ime, ostaje da vidimo. Pogledajte i kako izgleda kuća Miloša Bikovića.

BONUS VIDEO

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj! Kurir TV

Tekst: Lepa&srećna/B.S.