Miloš Biković (35) je ostvario veliki uspeh u Rusiji, a njegovo ime je već upisano u istoriju kinematografije i to po dva osnova. Prvi put je snimljen film u kosmosu i naš glumac je uspeo da dobije ulogu u njemu, a drugi poduhvat je film "Sluga" kojeg je videlo najviše gledalaca u istoriji ove mnogoljudne zemlje.

Njegova karijera u Rusiji je počela pre deset godina, kad je svoj prvi snimajući dan imao baš na svoj 25. rođendan. Imao je tu čast da radi s velikim rediteljem Nikitom Mihalkovim

"Nešto je od toga svega bila i božija volja, nešto sreća, a mnogo toga i rad na sebi", objasnio je Miloš Biković gostujući u emisiji "Beogradska hronika". Film "Sluga" je dobio i svoj nastavak, "Sluga 2", a u njemu mu je ponovo pružio veliku šansu reditelj Klim Šipenko. Njih dvojica su sarađivali i u filmu "Izazov", snimanom u svemiru, pa svi kažu da je uspeh i sad zagarantovan.

milos bikovic klim sipenko-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Miloš će sada napraviti pauzu od nekoliko meseci, jer se očekuje porođaj njegove verenice Ivane Malić. "Moram i ja da povedem računa o zdravlju", dodao je Miloš. "Ne mogu više da letim noću, a danju da snimam, da imam pet-šest preleta mesečno, dvadeset i nešto snimajućih dana po 13 sati dnevno po mrazu, zato što ću izgleda biti potreban još nekome, a ne samo sebi", rekao je glumac nedavno u emisiji Jutro na TV Prva. 

Miloš uživa i u pozorišnoj glumi, pa je sa grupom kolega nastupao tokom prošle godine u predstavi "Laž". Međutim, ponude da glumi u pozorištu u Rusiji za sada odbija. "To bi značilo da moram da tamo živim šest meseci i da ne snimam ništa", kaže glumac, a za sada su ova dva uslova za njega neprihvatljiva.

Pročitajte i šta je kupio od svojih prvih velikih honorara. 

BONUS VIDEO:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.