Pevačica Zorana Pavić ne voli da deli previše detalja iz privatnog života, pa mnogo ljudi ne zna kako je pevačica upropastila sebi zdravlje zbog dugova i kredita, koje je pokušala da otplati ušavši u rijaliti "Farma" 2013. godine.

"Pozajmila sam novac od prijatelja za koncert, pa sam onda uzela i stambeni kredit u banci u švajcarskim francima. Zbog tog duga sam se razbolela! Bila sam pod velikim stresom i dobila hormonski poremećaj, zbog kog sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ušla sam u "Farmu" da bih izašla iz dugova, ali ni tada nisam rešila problem jer mi je honorar isplaćen u ratama. Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Centru Sava, taman da se ponovo uvalim u dugove", ispričala je pevačica jednom prikom kroz smeh.

Još jedan manje poznati detalj iz života pevačiste jeste podatak da je na početku muzičke karijere, dok je pevala u grupi "Frenki", paralelno radila kao programer u "Aviogeneksu". 

zorana pavic (2).jpg
Milan Maricic/ATAImages 

"Imala sam baš dobru platu. Kancelarije su nam bile u Centru Sava. Uveče sam pevala po klubovima, a danju radila u firmi", otkrila je Zorana svojevremeno.

Ipak, ono što je oduvek najviše intrigiralo javnost jeste Zoranin ljubavni život. Spekulisalo se da je ludo volela dva oženjena muškarca, čiji identitet nije htela da otkrije. Na javnim događajima uvek se pojavljivala sama, a kasnije je tvrdila kako je to zapravo njen izbor i nešto što je znalo da smeta njenim partnerima.

Zorana se nije ostvarila u ulozi majke, ali smatra da i bez dece ima ispunjen život.

"Nije bilo moguće da dobijem decu sa onima koje sam mnogo volela, nije važno iz kojih razloga", priznala je Zorana nedavno za Informer i dodala:

"Imam jak karakter i moje dete bi sigurno to povuklo na mene. Kao takvo, ne bi moglo da se uklopi u svet u kome danas živimo. Možda me je Bog sačuvao da ne umrem na porođaju. Ko to zna...", zaključila je pevačica. Pročitajte i Tri najveće ljubavi Svetlane Bojković.

BONUS VIDEO

"NE ZNAM KAKO SAM DOSPELA NA ESTRADU I ŠTA ĆU JA OVDE" Pevačica brutalno iskrena: Nisam bila svesna da umem da pevam Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S./Informer