Marija Šerifović je dobila mnogo čestitki povodom rođenja sina, ali Jelena Karleuša je odlučila da joj čestita pred kamerama i novinarima.

Premda se danima pisalo o sukobu između dve pevačice, Marija odbija da bilo šta kaže na tu temu i tvrdi da, što se nje tiče, nije bilo nikakvog razloga za svađu.

Karleuša je, međutim, juče potvrdila da je ljuta, ali je rekla da je ipak čuvala tajnu o angažmanu surogat majke.

jelena karleusa-min.jpg
Youtube / HYPE TV 

"Ja sam za njen plan znala mnogo pre vas i pre nego što je objavila šta ona planira", kazala je Karleuša okupljenim novinarima. "Ali pošto sam ja jedina od onih koja čak i kada je ljuta ništa ne bi rekla, eto ja joj sad javno čestitam", rekla je Jelena.

Ona je posebno naglasila kako zna da će Marija biti divna majka. "Znam koliko je to ona želela i ona to zaslužuje, a još bitnije je što znam da će Verica biti divna baka", ispričala je Karleuša. "Verica je zaslužila da ima unuče i da bude srećna." Pročitajte i deo Jelenine ispovesti, a u galeriji vas čeka više njenih slika.

ATA / Antonio Ahel Modna izdanja poznate pevačice

 BONUS VIDEO:

Karleuša o Aleksandri Prijović i Mariji Šerifović Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.