Po koja čašica alkoholnog pića za opuštanje i u važnim prilika nije na odmet. Nekad je potrebno da se čovek opusti, ali da zna dokle može i kada da prestane. Mera se mora znati i da se ne prelazi granica. Jer sve to može dovesti do mnogih problema, i po vas i po ostale. Zato vodite računa i najpre pomozite sebi ako ne znate za meru. Ono što vam može pomoći, a na prirodnoj je bazi, jeste AlcoStop

AlcoStop je preparat koji služi za olakšano odvikavanje od alkoholizma u bilo kojoj fazi. Umanjuje zavisnost od alkohola i smanjuje recidive uz maksimalno 2 meseca korišćenja. Takođe, aktivni sastojci utiču na ublažavanje stanja depresije i anksioznosti i podstiču jačanje organizma. 

Sastav ovog preparata je mešavina vodeno-alkoholnih ekstrata herbe hajdučke trave, herbe kičice, korena valerijane i korena lincure. Koristi se tri puta dnevno po 30 kapi sa vodom, sokom ili čajem. Pre upotrebe je potrebno promućkati.

1. AlcoStop.jpg
Promo 

Potpuno prirodno učinite nešto dobro za sebe i vaše najdraže!

Poručite OVDE AlcoStop po ceni od 2.980 rsd rsd ili pozovite 011/4420-502.

Iskoristite i AKCIJU - ako uzmete dve bočice, treću dobijete gratis. Ovaj 2 + 1 komplet poručite OVDE, a OVDE ima još bolja ponuda - 3 + 2 GRATIS!

Tekst: Promo