Viktorija i Dejvid Bekam su, prvi put, otvorili dušu i progovorili o skandalu koji ih je zamalo koštao braka pre 20 godina.

Viktorija je ispričala kako joj je to bili najteži trenuci u životu, jer više nije osećala da su "par koji se drži zajedno". Slavni fudbaler je doživljavao "fizičke mučnine" svakog dana i borio se svim silama za brak.

Skandal je izbio kad je Rebeka Lus, u to vreme Dejvidova lična asistentkinja, prodala priču o njihovoj navodnoj ljubavnoj avanturi jednim novinama. Govorkalo se da je inkasirala više od milion funti, a još više je - po njenoj proceni - dobila slavom koja je usledila.

viktorija bekam rebeka lus.jpg
Youtube / Netflix, Instagram / rebeccaloosofficial 

Dejvid se u to vreme iznenada preselio u Španiju, jer ga je matični klub prodao Real Madridu. "Bio sam sam, nisam govorio jezik, a navikao sam dotad da uz mene uvek budu moj klub i moja porodica", objašnjava Dejvid svoju situaciju.

dejvid bekam-min.jpg
Youtube / Netflix 

Viktorija nije želela da tako na brzinu napusti London. Imali su dva sina koji su već išli u školu, u Madridu im još nisu obezbedili ništa.

Viktorija je provodila s decom radnu nedelju, a vikendom putovala kod Dejvida. Kad je izbila afera sa Rebekom, sve se promenilo. Kreatorka se hitno preselila u Madrid, kupili su kuću za 3 miliona funti i zasnovali novi dom.

viktorija bekam-min.jpg
Youtube / Netflix 

Rebeka kaže da se nikad nije pokajala. Pozivana je u jedan rijaliti program za drugim, a to je dovelo i do poznanstva sa sadašnjim mužem.

Norveški doktor i ona žive u Hemsedalu - na tri sata vožnje od najbližeg aerodroma i dva sata vožnje od najbliže bolnice. Imaju dva sina.

rebeka lus 3-min.jpg
Instagram / rebeccaloosofficial 

"Toliko sam srećna. Govorili su mi da sam luda, pitali me ko je taj čovek za koga se udajem... a pogledajte me gde sam sad. Vežbam jogu, vozim bicikl, bavim se trčanjem i pešačenjem. Vodim sasvim drugačiji život", kaže Rebeka. Pogledajte je u galeriji slika!

Instagram / rebeccaloosofficial Slavu je stekla posle priče o avanturi sa Dejvidom Bekamom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty