Gordon Remzi, čuveni TV kuvar, postao je otac po šesti put. Njegova žena Tena je rodila sina, a Remzi je presrećan objavio da mu je ovo najlepši "poklon za rođendan" koji je proslavio samo tri dana ranije.

Gordon je napunio 57, a Tena ima 49 godina, pa mnogi komentarišu da trudnoća nije za njih bila baš najbolji izbor. "Oni su zreli da budu deda i baba", "Sebično s njihove strane, koliko će oni uopšte moći da pruže detetu", neki su od komentara.

Posebno emotivno reaguju žene pitajući se da li je za Tenu uopšte bilo zdravo da iznese trudnoću. Obožavateljke koje prate porodicu Remzi znaju da se ona podvrgavala veštačkoj oplodnji pa veruju da je, tom prilikom, zamrznuto više jajnih ćelija.

Dosta je više dece, zaključuje se iz teksta koji je kuvar dodao uz vest da je rođen mali Džesi Džejms Remzi. On i žena već imaju ćerku Megan (25), blizance Holi i Džeka (23), Tili (22) i četvorogodišnjeg sinčića Oskara.

gordon remzi zena i cerka 0748836901-min.jpg
Profimedia 

"3 dečaka, 3 devojčice.... gotovo", napisao je Gordon, a čestitkama na Instagramu nema kraja.

Pre samo nekoliko nedelja, kuvar je govorio o svojoj ulozi oca i objasnio da je bio pod pritiskom da "napravi od sebe nešto" upravo radi svoje dece. "Ja nikad nisam imao neku očinsku figuru u životu", kazao je Remzi.

"Gledao sam oca alkoholičara i rešio da postanem nešto potpuno suprotno. Moj posao je da smislim rešenja za sve probleme moje dece. To je najvažniji posao jednog oca", kaže kuvar.

gordon remzi cerka 0784140869-min.jpg
Profimedia Gordon Remzi sa ćerkom.

Tena i on su prošli mnogo toga zajedno. Gordon kaže da se mali Oskar ne bi ni rodio da prethodno nisu doživeli težak udarac kad je Tena izgubila bebu u četvrtom mesecu 2016. godine. 

"Ona je pokazala veliku snagu, suočila se sa tragedijom na neverovatan način", objasnio je Gordon, dodajući da veruje kako će i deca naslediti majčinu otpornost na sve životne nedaće. Pročitajte i jedan od najlepših i najlakših recepata slavnog Remzija. 

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BABICE BRINU O TELU MAMA, A MI O NJIHOVOJ DUŠI" Malo ko je u Srbiji čuo za dule, a Andrijana objasnila šta one rade na porođaju Kurir TV