Seka Aleksić je počela pripreme za predstojeće praznike. U domu je već ukrašena prva jelka, a znajući koliko voli bajkovite dekoracije, sigurno će uslediti i nove fotografije na Instagramu.

Otkako je rodila dva sina, pevačica ne propušta priliku da dekoriše kuću i dvorište, a Nova godina je posebna inspiracija.

Seka voli i da prati trendove, pa je za doček 2024. godine odabrala vrlo modernu jelku sa ukrasima u beloj i boji starog zlata. 

jelka seka aleksic-min.jpg
Instagram / seka_aleksic 

Pored jednobojnih kugli, tu su i simpatične krpene lutke koje će ove godine biti prisutne u mnogim domovima, toliko su trendi.

jelka seka aleksic 2-min.jpg
Instagram / seka_aleksic 

Najupečatljivija je tanana veštačka mahovina, takođe u beloj boji, koja jelki daje rustičan izgled. Poseban efekat daju bela "krila" od veštačkog perja, a na vrhu je prsten sa LED osvetljenjem.

jelka seka aleksic 3-min.jpg
Instagram / seka_aleksic 

Uveče se ukrašeno drvce potpuno transformiše, jer mu zelenožute lampice menja boju. Oko jelke su i dekorativne sveće i male jelke u boji starog zlata. Pročitajte i koji je najveći trend za jelke ove godine i kako su ih ukrasile Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac. Takođe, još interesantnih jelki pogledajte u galeriji slika.

Instagram/helena_topalovic, Instagram / anasevicofficial Praznična dekoracija u domovima poznatih

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Kako da napravite mekanu novgoodišnju jelku za dete TikTok/tiny_waste

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.