Za slavu Svetog Nikole porodica Siniše Mihajlovića okupila se da obeleži praznik svog sveca zaštitnika, ali i da se seti tužnog dana kad je sahranjen naš legendarni fudbaler, otac šestoro dece i suprug Arijane Mihajlović.

Na isti dan, pre godinu dana, u Rimu kolone ljudi čekale od jutra da odaju počast Siniši, a na kovčegu je ležala srpska zastava. Uz njega je bila Arijana, žena s kojom je 26 godina bio u srećnom braku, a oko nje brojna porodica. Majka Viktorija sedela je u suzama.

Ona je zauzela i počasno mesto za slavskom trpezom juče u domu sina Dražena, gde je porodica obeležila praznik Svetog Nikole. I dalje u crnini, mogla da nađe utehu samo u činjenici da su uz nju unuci i unuke od kojih jedna nosi baš njeno ime.

slava sveti nikola brat sinise mihajlovica 3-min.jpg
Instagram / vickymiha 

Viktorija Mihajlović mlađa je na Instagramu podelila fotografije sa slave i čestitala Svetog Nikolu na srpskom jeziku. Dodala je i slike sa stadiona na kojem su se odani navijači oprostili od svog omiljenog fudbalera i trenera.

sveti nikola viktorija mihajlovic-min.jpg
Instagram / vickymiha 

Arijana je ove dane posvetila najlepšim uspomenama i objavila slike iz vremen kada su Miha i ona bili najsrećniji. "To nikad nije bila samo ljubav... bio je to zagrljaj koji mi je govorio - ne boj se... godina dana bez tebe... nedostaješ mi", napisala je ona. Pročitajte i koja je bila njena najvažnija odluka posle Sinišine smrti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Siniša Mihajlović se oženio po 3. put (VIDEO) Instagram

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.