Buduća gospođa Bezos je proslavila rođendan u velikom stilu! Provela je vikend sa svojim prijateljicama i verenikom na najluksuznijem ostrvu Kariba, a džet-set "špijuni" su je snimili čak i kako igra na stolu.

Lorin Sančez puni 54. godina na dan 19. decembra i može sebi da čestita na fantastičnoj godini. U njoj se verila sa milijarderom Džefom Bezosom, i tako zaokružila ljubavnu priču koja traje od 2018. godine. Veza koja je počela tajno, dok je Džef još bio u braku, pokazala se otpornom pred mnogim izazovima.

Džinovski dijamantski prsten je dobila od Džefa u maju, a u septembru su "golupčići" organizovali i raskošnu žurku da svoju veridbu proslave. Kupili su imanje koje se preuređuje za njih, a samo glavna kuća ima više od 2.500 kvadrata.

lorin sancez-min.jpg
Instagram / laurenwsanchez 

U godini na izmaku, Lorin je uspela još nešto - da se nađe na stranicama prestižnog časopisa Vog, na glamuroznim fotografijama sa svojim verenikom. Bezos (59) je primetno doterao svoju figuru u poslednjih par godina, a nije tajna da mu je upravo Lorin bila glavna inspiracija za rad u teretani.

dzef bezos lorin sancez 4-min.jpg
Instagram / jeffbezos 

Na slikama za Vog njih dvoje naglašeno ističu napumpane mišiće, što je naišlo i na kritike, mada fotose potpisuje čuvena Eni Lebovic. Lorin ne brine mnogo o negativnim komentarima. Ona uživa u svom vereniku i obasipa ga komplimentima: "Vrućina je ili je to samo meni tako", napisala je uz jednu Džefovu sliku na jahti.

dzef bezos-min.jpg
Instagram / laurenwsanchez 

Kako je godina odmicala, čini se da su njih dvoje bili u sve većoj ljubavi. Dok svi očekuju da se u 2024. održi svadba kakva dosad nije viđena, Lorin Sančez ponavlja reči svog verenika kako je "svaki dan uvek kao prvi".

Rođendanski vikend je obeležila žurkom na kojoj su njene prijateljice i ona bile u crvenim haljinama, a još je tajna da li je osim ovog putovanja dobila još nešto na poklon od verenika.

"Kod kuće živimo drugačije", kazala je Lorin u jednom intervjuu. Budući da Džef ima četvoro, a ona troje dece, večeri su uvek dinamične. "Volimo da smo zajedno za stolom, a sa klincima uvek ima mnogo iznenađenja." Pročitajte i kako je fitnes instruktorka stigla do mesta prve dame Ekvadora - ljubav je opet bila glavni pokretač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Žena milionera Instagram/soudiofarabia

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.