Vest da se Ivana Španović razvodi od Marka Vulete je pukla kao grom iz vedra neba. Bračni par ničim nije dao da se nasluti da u njihovom braku ima problema.

Međutim, dve godine nakon venčanja, doneli su odluku da svako krene svojim putem. Ivana je obrisala sve Markove slike sa Instagrama, ali njene prve poruke posle vesti o razvodu su zaintrigirale mnoge.

Naša šampionka je trenutno u Južnoj Africi, intenzivno trenira na otvorenom i uživa u prirodi i lepom vremenu. Uz snimak sa obale jednog jezera, podelila je i sledeće stihove: "Neka sve teče prirodno u životu, ali kad moraš da pukneš, pukni... "

Pred njom su važni sportski ciljevi, a uz fizički trening, ona daje sve od sebe i da vrati duhovni mir koji je svakako uzdrman. "Svi se pitaju šta je to što imaju šampioni", citat je Aleksa Hormozija koji se Ivani veoma dopao pa je rešila da ga i ona prenese.

ivana spanovic vuleta 2.jpg
Instagram / ivanavuleta 

"Ljudi ih posmatraju i pokušavaju da otkriju po čemu se razlikuju od njih. Ali nije poenta u tome šta imaju, već u onome što nemaju - nemaju dugme na koje mogu da se isključe. Šampioni su, jednostavno, `pokvareni`. Ne zaustavljaju se.

A oni koji su najviše `pokvareni`, oni koji imaju najveću želju da pobeđuju, oni će pobediti." Ivana je oduševila svoje pratioce ovom porukom, pa su joj uzvratili željama da nastavi da pobeđuje. Pogledajte galeriju Ivaninih slika i pročitajte koji citati nju najviše pokreću.

LepaiSrecna Medaljama i lepotom, srpska sportistkinja Ivana Španović privlači veliku pažnju javnosti, a prikazi i opisi njenih tetovaža izazvale su pravu buru komentara na Internetu...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Ivana Španović pobednički krug i proslava pobede RTS

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.