Dunji Jovanić je pre izvesnog vremena uginuo pas, ljubimica Bejbi čiji odlazak je veoma teško podnela. Sada je u njen život stigla nova ljubav i influenserka je o tome podelila vesti na svom Instagram nalogu.

"Svi oni koji su nekada izgubili neku dušu, čupavu ili ne, znaju koliko to može da boli i koliko je teško ponovo otvoriti svoje srce znajući da ćeš jednog dana opet proći kroz to isto. Ali kada se stavi na tas, količina ljubavi daleko je veća od svega ostalog", napisala je Dunja.

"Mada i pored svega toga, da je ovo trebalo da bude moja odluka, ne znam kada i da li bih je donela… Ali kada su krenule da se nižu slučajnosti jedna za drugom, znala sam da je ovo bilo sudjeno, a napisaću vam samo neke…

dunja jovanic-min.jpg
Instagram / iamfashionbabe 

Pričam ja pre par nedelja kako imam osećaj da ću u životu imati dva sina i kako mi je žao što ćerku neću moći da nazovem Bianca Bella, poput ćerkice Kobi Brajanta. Pri preuzimanju Belle, pričamo o imenu, ja kažem pa možda bih je nazvala Bella, a vlasnik kaže ‘pa tako joj stoji u rodovniku’.

dunja jovanic novi pas bella-min.jpg
Instagram / iamfashionbabe 

Do toga da nakon dva dana slučajno nalazim Kobijev dres, koji je kupljen Bejbi pre nekoliko godina, a u koji nikad nije mogla da stane, koji je taman Belli… do toga da je naša konekcija bila toliko prirodna i instant, da je gledam sve vreme i osećam da je znam celog života…

dunja jovanic novi pas bella 3-min.jpg
Instagram / iamfashionbabe 

I samim tim ova godina nije mogla bolje da se završi. Hvala mojim kumovima na najdivnijem poklonu na svetu, koji ću cmakati, maziti, paziti, grliti i voleti najviše na svetu!", završava influenserka. Pogledajte galeriju njenih slika i pročitajte čime se bavila pre nego što se proslavila na Instagramu.

Instagram / imfashionbabe, ATA Images/ M.M Modni stil popularne blogerke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Dunja Jovanić  Instagram/imfashionbabe

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.