Lepa Brena i Neda Ukraden su redovne gošće u novogodišnjim programima svih naših televizija, pa su se tako našle i na aktuelnom snimanju pevačkih blokova u RTS za doček Nove 2024. godine.

Obožavaoci su odmah primetili da su obe pevačice odabrale istu boju scenskih kostima pa su odmah dobile i status "ljutih rivalki" - svi pitaju - kojoj bolje stoji?

Neda je za kultni novogodišnji program odabrala kraljevskoplavu večernju haljinu sa dubokim dekolteom i visokim šlicem. Kako je liniju maksimalno doterala, drapirani delovi joj odlično stoje.

neda ukraden novogodisnji program-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Brena se, pak, odlučila za odelo što joj je ovih dana omiljeni izbor. U teget odelu je bila i na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a efektne crno-bele i "ciklama" varijante je nosila na nekoliko promocija svog brenda. Za novogodišnji program odabrala je šljokičasto odelo sa širokim plavim i srebrnim štraftama koje dodatno naglašavaju njenu vitku i visoku figuru.

lepa brena novogodisnji program-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

O suparništvu između Brene i Nede se dugo šuškalo, a Saša Popović je pobijao priče kako je Neda želela za sebe mesto u grupi "Slatki greh".

"Osamdesetih godina smo nas dve drmale regionom", ispričala je Neda u emisiji "Veče sa". "Zvali su nas u iste gradove, pevale smo u istim hotelima, halama, klubovima, bile smo ljute konkurentkinje, gledale smo se, neću reći, preko nišana. Pratile smo jedna drugu - gde ova nastupa, šta ona snima, koliko je bilo gledalaca, koja ih je imala više."

lepa brena i neda ukraden-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Ovim je rečima Neda zapravo najavila Brenu i kao svoju gošću u pomenutoj emisiji, nasmejala se i srdačno je pozdravila kao koleginicu i prijateljicu, u želji da pokaže kako između njih dve ipak nema nikakve zle krvi.

Šta kažete, ima li među njima suparništva? Pogledajte Brenine slike u galeriji, a pročitajte i kakvu su ulogu imali ona i Boba na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / ivabanicevic Uspeh je počeo sa bendom "Slatki greh"

BONUS VIDEO:

Lepa Brena se uvalila u fotelju Instagram/

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna