Dok smišljate planove i čekate na ostvarenje svojih važnih i manje važnih ciljeva, predlažemo vam da svim srcem uživate u malim zimskim zadovoljstvima, uz omiljenu kafu, dobru knjigu, muziku ili film po vašem ukusu... Neka vas ljubav uzme za ruku i povede u Novu 2024. godinu!

Glumica Anđela Jovanović u našem prazničnom broju sumira godinu za nama, prisećajući se samo lepih trenutaka, i otvoreno i smelo govori o borbi za ravnopravnost i osnaživanje žena, uz najlepše novogodišnje želje i poruku da su svima potrebne ljubav i dobrota.

Andjela Jovanovic_foto Milos Nadazdin (1).jpg
Foto: Miloš Nadaždin 

„Nadam se da ću dogodine više vremena provoditi u prirodi i na putovanjima, to je nešto što me uvek obnovi psihički i fizički. Nadam se i da će svet biti mirniji i da ćemo svi zajedno moći da se odmorimo od briga i nestabilnosti. Svima nam želim mirniju i nežniju godinu!”

Poznati glumac Nikola Đuričko, koji poslednjih godina živi u SAD-u i tamo niže uspehe, nedavno je u Beogradu promovisao prvi album svog benda „Džoni Midnajt trio”, pod nazivom „Po sećanju”.

Nikola Djuricko_foto Stefan Stojanovic.jpg
Stefan Stojanović 

„Konačno mi se ostvario dečački san da imam bend i snimim album. Muzika me zaista čini srećnim, jer mislim da tako izražavam svoju kreativnost koju do sada nisam imao gde da iskažem. Nadam se da će mi se ostvariti i drugi deo mog sna – da sviramo pred publikom i budemo velike rok zvezde”, kaže Nikola.

Svoje novogodišnje planove otkrio nam je i glumac Đorđe Erčević.

Djordje Erčević_foto Stefan Stojanovic.jpg
Stefan Stojanović 

„Moja velika želja je da se ponovo vratim Đorđu Erčeviću, onakvom kakav je nekada bio, dosledan svojoj istini i svojim snovima.

Moj jedini cilj uvek je bio opstati i ostati u glumačkoj priči u vlastitoj zemlji, bez pomisli o povlačenju. Čekam svoje uloge da me odaberu, da uđem u kadar i izgovorim svoj tekst”, iskren je Đorđe.

Nova godina nam uvek daje osećaj obnove i navodi nas na razmišljanje o tome šta bismo mogli da promenimo u svom životu. Kako istrajati u donetim odlukama i održati početni elan, objašnjava Danijela Hadžić, psihološki savetnik po OLI metodi, autorka kolumne u ovom broju.

Zivot je lep ODLUKE Danijela Hadzić_foto shutterstock (1).jpg
Shutterstock  

„Pre nego što počnete da donosite novogodišnje odluke, odvojte malo vremena i saberite sva svoja iskustva i događaje u poslednjih dvanaest meseci. Kako ste se osećali? Šta ste radili dobro? Šta ste naučili u prethodnom periodu? U kojim odlukama niste istrajali i zbog čega? Osvrt je proces koji vam omogućava da postanete svesni svog učinka u toku vremena, da utvrdite gde ste sada i šta biste još mogli da postignete”, savetuje Danijela.

U susret zimskim praznicima, pripremili smo za vas zanimljive i vredne poklone. Potrebno je samo da pošaljete imejl na:
lepaisrecna@adriamedia.rs sa svojim podacima i tačnim odgovorima na pitanja koja vas čekaju u našem novogodišnjem broju, u vreme koje je u njemu naznačeno.

Pokloni_foto press i shutterstock (1).jpg
Shutterstock , Foto Press 

Tekst: Promo