Emre Kivildžim će uskoro na Instagramu imati i milion pratilaca, a sigurno je da su među njima i žene iz Srbije, naročito otkako se prikazuje TV serija "Oproštajno pismo".

 Zgodni turski glumac je osvojio mnoga srca još u seriji "Elif", koja se prikazivala u 45 zemalja, pune tri godine. On sam ne voli da ga vole samo zbog atraktivnog fizičkog izgleda, to je naglasio još u intervjuu koji je objavio "Hurijet" u aprilu ove godine. 

"Nadam se da mogu da se istaknem i glumom" kazao je tada Emre kome nije bilo lako da se otisne u svet umetnosti. Radio je kao hemijski inženjer kad je počeo da uči glumu, a za svoje prvo snimanje je uzeo odsustvo sa posla.

Dostigao je ogromnu slavu, kaže da je najviše bio šokiran u Indoneziji gde su žene jurile za njim po ulici. On lično je više racionalna osoba, s "obe noge na zemlji". Po tome je sličan liku Mehmeta kojeg igra u seriji "Oproštajno pismo".

"I ja, kao i Mehmet, volim miran život, volim da mi je sve isplanirano", kaže Emre. "Osetljiv sam i kad je posao u pitanju, ali ipak mi je prioritet sreća osobe koju volim. U seriji, Mehmetov život ne ide po planu i on se prepušta emocijama."

Da li bi se i Emre borio za svoju ljubav baš kako to čini Mehmet u seriji? "Naravno, da bih". Kako je tada otkrio, u ozbiljnoj je vezi sa Julduz Rajabavom, glumicom iz Uzbekistana.

"Njeno ime znači zvezda, a pošto se pomalo teško izgovara, ja je zovem Zvezdana", romantično je rekao Emre. Pogledajte njegove fotografije u galeriji i pročitajte koja turska glumica je nestala posle tragičnog zemljotresa u ovoj zemlji.

Instagram / emre.kvlcm Mehmet u TV seriji "Oproštajno pismo"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO: 

GLEDATE SULEJMANA, a ovo ne znate o Srbima i Turcima! MONDO

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.