Tokom četiri decenije karijere Dragana Mirković se uvek trudila da pomera granice scenografije, koreografije, muzike, produkcije, pa je tako i ovoga puta, kada pred spektakl u Areni poklanja pesmu publici, odlučila da priredi pravo iznenađenje, snimivši prvi put pesmu koju potpisuje Cobi.

Regionalna muzička zvezda i jedan od najaktuelnijih i najuspešnijih autora današnjice poslednjih mesec dana radili su na pesmi „Kriva“ koja je danas ugledala svetlost dana i istog trenutka izazvala ogromnu pažnju. „Pravo osveženje“, „Tim koji dobija“, „Ponovo revolucija“, „Ovo je vredelo čekati“ samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na internetu.

Pesma je po opštem utisku nešto novo i za Draganu ali i za Cobija, a muzička zvezda je odmah po premijeri spota koji potpisuje Dejan Milićević podelila radost sa pratiocima na društvenim mrežama. Ova pesma premijerno izvođenje imaće na spektaklima u Štark areni 29. i 30. decembra za koje vlada ogromno interesovanje te je tri nedelje pre ostalo manje od deset odsto kapaciteta.

Poslušajte premijerno: