Saška Veselinov i brat Novaka Đokovića, Đorđeodlučili su da napuste Beograd i presele se u Dubai. Jedan od razloga je poslovne prirode budući da su zbog biznisa stalno na relaciji Srbija - Ujedinjeni Arapski Emirati.

Uveliko su u potrazi za stanom koji bi odgovarao svim njihovim potrebama, a dok ne nađu odgovarajuću nekretninu, uživaju u glamuroznim hotelima.

Poseban spektakl je Saški priređen povodom njenog 24. rođendana, a mnogi komentarišu kako je mlađa snajka Đokovića okružena daleko većim luksuzom nego što je ikad pokazala Jelena.

saska veselinov djordje djokovic 5-min.jpg
Instagram / saskaveselinov 

U hodniku apartmana, njeno ime je ispisano cvetnim slovima, a u kupatilu joj je pripremljena kupka sa ružinim laticama. Cveće je dobila i uz atraktivnu tortu na kojoj je ispisano "Happy birthday, Saska". 

Posle doručka u bazenu, uz spektakularni pogled na okolinu, Saška i Đorđe su krenuli u ludi provod u pustinju. Pratio ih je i maleni Aleksandar, kojeg je majka fotografisala kako sedi na pustinjskom pesku. 

Posle uživanja u vožnji džipom i efektnom lovu uz sokolove, srećnoj slavljenici je uveče priređen i vatromet, a na nebu iznad pustinje je ponovo ispisano raketama: Happy Birthday, Saska". Kako je sve to izgledalo, pogledajte u galeriji slika i pročitajte šta je Đorđeva žena radila tokom trudnoće.

Instagram / saskaveselinov Spektakl u pustinji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

BONUS VIDEO:

Saška Veselinov Đorđe Đoković Instagram/saskaveselinov