Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, oženio je svoju izabranicu Sašku Veselinov, a veselje je trajalo dva dana, na dve lokacije. Oni su najpre u ponedeljak, 12. septembra, sklopili crkveni brak u Beogradu, u Crkvi Svetog Marka, a odmah nakon toga su sa zvanicama otputovali u Crnu Goru, gde je iste večeri održano svadbeno slavlje u jednom luksuznom hotelu.

Svadbena ceremonija nastavljena je u utorak, 13. septembra, kada je na plaži bilo održano građansko venčanje, posle kog je usledila žurka na pesku. Tokom dva dana slavlja mlada je promenila četiri venčanice, a fotografiju u raskošnoj haljini koju je nosila na crkvenom venčanju podelila je na Instagramu.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Ova venčanica i celokupan Saškin izgled izuzetno su se dopali njenoj jetrvi Jeleni Đoković, koja ga je odmah javno prokomentarisala.

"Pahuljica nežna", napisala je Jelena u komentaru ispod Saškine fotografije.

Ostale fotografije sa crkvenog venčanja pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Crkveno venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

Inače, na svadbenom veselju smenjivali su se brojni poznati pevači - u ponedeljak uveče na žurki u restoranu pevali su Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović, a juče, tokom proslave na plaži, zvanice su uveseljavali Saša Kovačević, orkestar Aleksandra Sofronijevića i Milica Pavlović.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
Instagram/stankobudimkic 

I mladenci i gosti, kojih je bilo oko 80, sve vreme su bili veseli i odlično raspoloženi, a mladoženjin brat Novak Đoković u jednom trenutku se, na oduševljenje svih prisutnih, latio mikrofona i zapevao.

Podsetimo, Saška Veselinov i Đorđe Đoković u avgustu ove godine proslavili su godinu dana veze, a ubrzo potom su se i verili. Veridba se odigrala na Kalemegdanu, na mestu gde su se prvi put poljubili.

Još fotografija sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji koja je pred vama.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna