Neda  Ukraden je proslavila Aranđelovdan, a na Instagram nalogu je objavila nekoliko fotografija sa porodicom. Pevačica ne propušta da kaže koliko je srećna što živi zajedno sa ćerkom Jelenom i zetom za kojeg tvrdi da je "najbolji na svetu".

U prvom planu su i unučići - Neda i Aleksandra (11) su bliznakinje, a Dušan je rođen dve godine kasnije. Porodica je uživala u slavskom ručku, na kojem su - po tradiciji, posluženi ruska salata i sarma.

Sigurno je Neda bila glavna u kuhinji, jer je poznato da ona obožava da kuva i poklanja posebnu pažnju zdravoj ishrani. Međutim, način na koji je svečani sto bio postavljen izazvao je i kritike kod domaćica koje vole perfekciju.

neda ukraden slavi arandjelovdan unuci-min.jpg
Instagram / neda.ukraden 

"Kad je vec posebna gastro prilika, mogli ste onda staviti fini stolnjak, platnene salvete i finu neku činiju sa hranom, a ne drmnuti na sto ogromnu šerpu i iz nje vaditi hranu .. Ehh Nedo, Nedooo !!!", prigovorila joj je jedna obožavateljka.

neda ukraden slavi arandjelovdan sarma u serpi-min.jpg
Instagram / neda.ukraden 

Drugi su ipak posvetili više pažnje atmosferi na samoj slavi, čestitali Nedi Aranđelovdan i poželeli da još dugo slavi u ovako mirnom porodičnom okruženju. Šta vi kažete - šta je najvažnije da bude na slavskom stolu? Pogledajte u galeriji divne čestitke za slavu i pročitajte kakvo se čudo desilo kod Novaka Đokovića za Aranđelovdan.

LepaiSrecna Običaji žive davni, običaji pravoslavni, da se slavi i proslavlja, da se krsti i nazdravlja! Kako da čestitate slavu - evo lepih poruka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Viktor na krsnoj slavi čestitao Piksiju na kvalifikacije na EP Privatna arhiva