ANITA I DECA U CRNINI, PORODICA I PRIJATELJI NA GROBLJU: Hor u kapeli peva pesmu koja kida srca

Žarko Laušević je sahranjen na Novom groblju, a ispraćaju su prisustvovali supruga Anita, ćerke Asja i Jana kao i sin Dušan. Mnogobrojne kolege su se oprostile od velikog glumca.

sahrana zarka lausevica kapela.jpg
Zorana Jevtić, Youtube / Lauš 

Na sahrani Žarka Lauševića na Novom groblju okupili su se danas porodica i prijatelji, nakon komemoracije koja je održana u Jugoslovenskom narodnom pozorištu.

O velikom glumcu su govorili Irfan Mensur, Dragan Bjelogrlić, Svetozar Cvetković, Svetlana Bojković, Petar Božović... Vojislav Voja Brajović je sve dirnuo stihovima koje je namenio voljenom Laušu:

"Sve što prođe, večnost jedna biva, budan ispod svog imena koje budi ruka sa cvetovima, završiće se putovanje, ostaće tiha brda, vetar koji bludi. To čemu se molite je žalosni slavuj, ljubav nikada nije završena. Pusta sena, a mene nema, ima ljubavi moje... Nema vašeg tate", kazao je obraćajući se Žarkovoj deci, "nema našeg prijatelja."

voja brajovic.jpg
ATA / Amir Hamzagić 

Supruga Anita, sin Dušan i ćerke Asja i Jana ispratile su supruga i oca na poslednji počinak. Žarko je tražio da ga kremiraju, a u kapeli se oglasio hor sa pesmama "I did it myway", "Zlatni dan" i "Jeleni umiru sami".

U galeriji pogledajte slike sa sahrane, a pročitajte i kako je Žarko upoznao suprugu Anitu i kako su se zavoleli.

Zorana Jevtić, ATA / Antonio Ahel Porodica i prijatelji ispraćaju glumca na poslednji počinak.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lauševićeva deca u zagrljaju na poslednjem ispraćaju oca Kurir

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši