Princeza Šarlin nastavlja da pruža podršku princu Albertu od Monaka, uprkos glasinama da se razišla od muža.

Tako je juče bila uz njega na proslavi državnog praznika kneževine Monako, a svi su primetili kako se nekad "najtužnija princeza" konačno osmehuje. Tužnu titulu je, podsetimo, dobila kad se pročulo da je muž vara od starta, čak i uoči samog venčanja.

Posle mnogo turbulencija i odsustva princeze iz doma mesecima, kneževski par se sad pojavio u Katedrali Svetog Nikole, na nedeljnoj službi. Šarlin je blistala u boji strasti - nosila je crvenu haljinu, crveni kaput, čizme, pa čak i tokicu i rukavice u istoj boji.

princeza sarlin 0823069721-min.jpg
Profimedia 

I prethodnog dana, bila je uz muža kad je u palati Monako Crveni krst organizovao podelu božićnih paketića. Mada se uveliko šuška da se Šarlin i Albert razvode, princ je usred svih tih priča izdao saopštenje o "potrebi za stabilnošću".

Njegova izjava je političke prirode i odnosi se na državu, ali mnogi pažljivo iščitavaju poruku kako "svi treba da prihvate realnost i ponašaju se odgovorno". Šarlin je, izgleda, prihvatila realnost, ali pod svojim uslovima. Budući da sa Albertom ima dvoje dece i da je oduvek govorila koliko joj je važno da bude s njima, kažu da je sklopila dogovor.

princeza sarlin 0823098758-min.jpg
Profimedia 

Navodno se on odnosi na decu koje će princeza imati pravo da redovno viđa, a za uzvrat prati Alberta na službenim skupovima i pojavljivanjima u javnosti prema utvrđenom planu. Za to, kako kažu, Šarlin dobija 12 miliona evra godišnje, pa mnogi njen osmeh objašnjavaju upravo ovom nagodbom. Šta vi kažete, da li je ovakav dogovor pravičan? Pročitajte i kako se izborila sa velikim zdravstvenim problemima.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kraljica Elizabeta Princeza Diana YouTube/Princess Diana