Arijana Mihajlović je proslavila prvi rođendan bez svog voljenog Siniše Mihajlovića, ali na njenom Instagram nalogu stoji pinovana fotografija na kojem je s mužem i decom.

"Ti si tu, ja to znam", napisala je najdraža srpska snajka koja ne propušta priliku da kaže i pokaže kako za nju i legendarnog Mihu ne postoji kraj.

"Moja žena jedina ima veća mu*a od mene", izjavio je srpski fudbalski as kad je otkrio da se bori sa leukemijom. Podsetimo, on je objavio dijagnozu na konferenciji za novinare, objasnivši da mu je bolest otkrivena na redovnom testu tumor markera.

sinisa i arijana mihajlovic
Instagram / ariannamihajlovic 

Siniša je odlazio na pregled otkako mu je otac umro od karcinoma. Pratili su eventualnu pojavu tumor markera i tako je ustanovljeno da je dobio leukemiju.

"Ne brinite, pobediću ja ovaj izazov i nadam se da ću, posle toga, biti bolji i zreliji čovek", izjavio je tada Siniša pred novinarima.

Arijana je tokom svih bitaka bila uz njega. "U bolnici je spavala na stolici. Grdila me je kad bih u nečemu preterivao, grlila me toliko snažno. Bez nje nikad ne bi uspeo", priznao je u svojoj knjizi "Utakmica života".

Arijani Mihajlović brat Siniše Mihajlovića čestitao rođendan
Instagram / arijannamihajlovic 

Bolest je, ipak, bila jača, ali Arijana ne priznaje da ih je smrt pobedila.Uz njegovu sliku na spomeniku, verna Italijanka je napisala samo dve srpske reči: "Volimo te."

Čestitajući joj rođendan, njen dever je objavio njenu sliku sa Sinišom.

"Srećan rođendan najjačoj ženi koju sam ikad upoznao, jednoj Lavici! Hvala ti na svemu što si uradila za tog Čoveka kraj tebe", poručio joj je Sinišin rođeni brat. Pročitajte i šta je Arijana uradila za uspomenu na muža, a u galeriji pogledajte njihove zajedničke slike.

Instagram / arijannamihajlovic Arijana i Siniša Mihajlović uživaju na godišnjem odmoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

EKSLUZIVNO ZA KURIR! MIHA OSTAJE VEDROG DUHA: Da sam znao da ću biti ovako dobro, razboleo bih se ranije Kurir televizija