Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. godine, a ne prođe ni dan da ga se njegova porodica ne seti. Objavljuju Mihine fotografije i prisećaju se zajedničkih uspomena. Sinišin brat, Dražen priznao je da će njihov poslednji susret zauvek pamtiti. 

Dražen, brat fudbalskog asa Siniše Mihajlović ne miri se sa ogromnim gubitkom.

"Nikada neću zaboraviti taj poslednji bratski zagrljaj, taj bliski, poslednji susret očiju kada izlazim iz bolničke sobe. Moj povratak kući sa svešću da bi to mogao biti poslednji put da ga dodirnem, osetim... To je bilo prvi put da nisam želeo da idem kući. To je najduže putovanje koje sam prešao za sve ove godine", napisao je Sinišin mlađi brat sa kojim je delio sobu do 14. godine.

"Odrasli smo u velikoj porodici koja je pripadala srednjem staležu. Imali smo jednu sobu u kojoj smo delili jedan krevet do moje 14. godine, kada sam otišao na školovanje u Zagreb", rekao je Dražen nedavno.

Ispovest brata Siniše Mihajlovića
ATA / Antonio Ahel 

Siniša se nikada nije stideo skromnog detinjstva i odrastanja, a jednom prilikom se prisetio kako je delio bananu sa bratom.

"Danas živim dobro, ali znam kako je kada imate malo da jedete. Kao dete sam voleo banane, ali nismo imali novca. Majka mi je kupila jednu i morao sam da je podelim s bratom. Jednom sam joj rekao da ću da kupim kamion banana kada se obogatim i da ću sve da ih pojedem. Danas idem u restorane biram najbolja jela. Pijem dobra vina, ali ništa nikada neće nadamašiti ukus tih zalogaja banana. Zato mi ništa nije nedostajalo kod roditelja, a bogatsvo koje ću ostaviti svojoj deci nije ekonomsko, već su u pitanju vrednosti i učenja. Iskrenost, odanost, požrtvovanost. Moraće da se oznoje i prezime im neće biti dovoljno", ispričao je legendarni Siniša pre nekoliko godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna