Ljuba Perućica je postao otac, njegova žena Katarina Kolozeus se porodila i na svet donela dečaka. Pevač je jedva dočekao da objavi ovu vest na društvenim mrežama.

Tek po njegovom opisu na Instagramu može se videti koliko su njih dvoje priželjkivali bebu. Podsetimo, njih dvoje su u braku već četiri godine.

"Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9. novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak.

On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar.

Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja želja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli.

ljuba perucica dobio sina kristina kolozeus-min.jpg
Instagram / ljubaperucica 

Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu, napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

"E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve!

ljuba perucica dobio sina kristina kolozeus 2-min.jpg
Instagram / ljubaperucica 

Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim!

Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ", piše u objavi Ljube Perućice. Pročitajte i šta je najviše uzdrmalo njegovu porodicu.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"ŽENA ME NE TERA KUĆI IZ KAFANE, OSTANE DO KRAJA SA MNOM" Ljuba Perućica nikad iskreniji: Ja sam je birao za ceo život, ISTI SMO Kurir TV