Bivša žena Gorana Ivaniševića  dospela je u žižu interesovanja javnosti kad je trener Novaka Đokovića  objavio da potražuje novac od T. D.

Tatjana Dragović (45) ni dotad nije bila u medijskoj senci, barem u Hrvatskoj, budući da je posle Ivaniševića upoznala još zgodnijeg momka kojem je poklonila svoje srce. Često su bili meta paparaca, a o njihovoj ljubavi se godinama piše.

Njen dragi Vlaho Arbulić (33) i Tatjana sreli su se u teretani. Tamo mladi pevač provodi bar deo vremena svakog dana, pa nije ni čudo što ga zovu "dubrovački Apolon".

vlaho arbulic tatjana dragovic 3-min.jpg
Instagram / v.l.a.h.o. 

Isklesano telo voli da pokazuje na Instagramu, a ostalo je zapamćeno i da se slikao bez majice na najpopularnijoj pijaci u Zagrebu.

vlaho arbutina 2-min.jpg
Instagram / v.l.a.h.o. 

Vlaho se bavi ne samo muzikom već i manekenstvom, ali je našao vremena i za fakultet. Uspeo je ne samo da diplomira već i da magistrira na Fakultetu za elektrotehniku i računarstvo.

vlaho arbulic tatjana dragovic-min.jpg
Instagram / v.l.a.h.o. 

Bio je student kad je upoznao 12 godina stariju Tatjanu. Pored "hemije" koja ih je, nesumnjivo, spojila, njih dvoje su našli zajednički jezik i u ljubavi prema fitnesu, manekenstvu, kao i Dubrovniku gde je Vlaho rođen. Upravo tamo su izgradili i još jedno porodično gnezdo, a ćerka Luce je kruna njihove devet godina duge ljubavi. Pročitajte više o vezi starije žene i mlađeg muškarca.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Đoković na koncertu Hausera Kurir televizija