Jovan Memedović je omiljeni TV voditelj, a naročito su na njegov šarm "slabe" dame koje ga prate i na društvenim mrežama. 

Njegova priprema za svaku emisiju kviza "Potera" uključuje, između ostalog, i pažljivo biranje maramice koju svaki put zadene za džep sakoa.

"To mi je najteže da izaberem", kazao je jednom prilikom, a ne krije da mu i drugi pomažu kako bi sve to bilo idealno. Upravo je stajling bio i povod da jedan od tragača skrene pažnju na sličnost Memedovićeve kombinacije sa izgledom Danijela Krejga na ovogodišnjem Vimbldonu. 

danijel krejg rejcel vajs 0789698940-min.jpg
Profimedia 

Elegantno plavosivo odelo i tamnocrvena maramica kao efektan detalj ne mogu nikog da ostave ravnodušnim, pa je nije ni čudo što je slika popularnog Džemsa Bonda završila sinoć i u "Poteri".

Image 5.jpg
RTS printscreen 

Jovan se zahvalio na komplimentu tragaču Milanu Bukviću, uz komentar: "Jedino što je Krejg već osedeo, a mlađi je od mene."

Time je Memedović indirektno odgovorio i na pitanje koje mnogi postavljaju, a to je - da li se, možda, farba. Međutim, šminka je na televiziji obavezna, pa pročitajte i šta od mejkapa moraju da stave popularnom voditelju, a pogledajte i galeriju njegovih slika.

Instagram / jovanmemedovic U prirodi!

Tekst: Lepa&Srećna