Radio je kao spasilac na bazenu, kao profesor fizičkog u školi. Kao svršeni diplomac Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Jovan Memedović je tražio posao gde god mu se pružila prilika. Kad je 1986. godine slučajno zakucao na pogrešna vrata, ispostavilo se da su bila "prava".

Ušao je u kancelariju Službe za zapošljavanje samo da se javi, kako je tada bila obaveza, a nabasao je na konkurs za RTS. Primljen je kao honorarac na televiziji i tek posle mnogo godina dobio stalan posao. Osmislio je emisiju "Svet lova i ribolova", koja je postala zanimljiva mnogima. To će kasnije postati "Sasvim prirodno".

Danas je jedan od najpopularnijih voditelja na RTS, a nekadašnji član i urednik i Sportske redakcije još čuva izgled i kondiciju iz mladih dana.

jovan memedovic i pera dzo 2.jpg
Instagram / jovanmemedovic 

Nedavno je jedna njegova slika iz mladosti "isplivala" na Fejsbuku, a žene kažu da se "vrlo malo promenio" i to "na bolje". Pogledajte i sami - kažu da je popularni Joca mogao da bude i maneken!

Dame se intenzivno interesuju za Jocin ljubavni status. Mada on to "niti poriče niti demantuje", priča se da je upravo producentkinja Snežana njegov izbor. Ona je redovno s njim na brojnim putovanjima odakle donose najlepše priče iz prirode.

Jovan je bio u braku sa Mirjanom, sa kojom ima dvoje dece - ćerku Mašu i sina Uroša. Još slika pogledajte u galeriji!

ATA / Antonio Ahel, Instagram / jovanmemedovic Najpopularniji voditelj na RTS

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna