Zamislite dan bez brige o neželjenim flekama na odeći ili bez neprijatnih mirisa! Zamislite osećaj svežine koji traje ceo dan, bez obzira na vaše aktivnosti. Svako od nas zaslužuje da oseća samopouzdanje gde god da krene. Bilo da ste na sastanku, u teretani ili provodite dan na otvorenom, postoji rešenje koje će vam pružiti sigurnost. Vaš partner u očuvanju svežine i bez neprijatnih mirisa, bez obzira na izazove koje vam svakodnevnica donosi, jeste Perspi Guard sprej! Pripremite se za promenu! Iskusite dan bez neprijatnosti i prekomernog znojenja!

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

Perspi fotka 1(3).jpg
Promo 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Perspi fotka 2.jpg
Promo 

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana. 

*Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Tekst: Promo