Ljubinka Klarić je odlučila da odgovori na Instagramu na negativne kritike kad je objavila da njen sin ide u Ameriku, kod oca, gde će nastaviti školovanje.

Glumica se našla naročito na udaru kad je izjavila kako "nije ljubitelj dece". Ona je to rekla napominjući kako je sin Kosta čitav njen svet, ali da nikad pored njega nije želela još jedno dete.

Na kritike je uzvratila rečima: "Za sve mame koje su se ispovraćale po meni, držeći telefone u rukama, pljujući javne ličnosti, veliki pozdrav od dečkonje koji bira srednju školu", uz fotografiju sina pred školom koju je odabrao.

sin ljubinke klaric-min.jpg
Instagram / ljubinkaklaric 

"Volite svoju decu i budite manje zli. Vas će da pojede, a meni neće biti ništa", poručila je glumica. Ona je Kostu dobila u braku sa Nebojšom Jovanovićem, a posle razvoda su ostali u dobrim odnosima.

Ljubinka objašnjava kako ju je stvaranje porodice frustriralo - "kuvanje, da podižem decu i budem u raznim Vajber grupama s roditeljima". Najveću muku u vaspitanju sina joj je predstavljao period kad je mališan bio zavistan od video igrica, pa je majka zatražila i stručnu pomoć za njegovo odvikavanje. Pročitajte i zašto je ćerka Nataše Bekvalac išla na psihoterapiju. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan Kurir televizija