Sudeći po objavi glumice na društvenim mrežama, sin Ljubinke Klarić, Konstantin, nastaviće školovanje u inostranstvu. Iako joj nije bilo lako da se rastane od njega, ponosna mama poželela mu je svu sreću u novom životnom poglavlju.

"Srećan ti polazak u školu, ljubavi moja... nadam se da ćeš biti srećniji tamo daleko", napisala je Ljubinka na Instagramu, dok je kao lokaciju označila Los Anđeles.

Brojni prijatelji i pratioci glumice uputili su reči podrške njenom nasledniku, kog je dobila sa bivšim suprugom Nebojšom Jovanovićem, i poželeli mu mnogo uspeha u daljem školovanju.

Ljubinka Klarić je, podsetimo, svojevremeno govorila o tome da je Konstantin išao na odvikavanje od video igara i svim roditeljima koji imaju sličan problem sa svojom decom savetovala je da obavezno potraže pomoć stručnjaka.

ljubinka klaric 3.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog. Igrice su posledica, a ne uzrok. Na primer, kad dete nešto što mu je potrebno ne dobija u stvarnom životu, onda pobegne u virtuelni svet. Kod Koste je uzrok za beg u svet igrica bio taj što nije imao dovoljno prijatelja, pa ih je sticao pomoću interneta. To mu je odgovaralo jer su sve neprijatne situacije rešavali tako što bi se isključili s kompjutera i otišli, dok u stvarnom životu to ne ide baš tako", ispričala je ranije glumica za "Hit Informer".

ljubinka klaric 2.jpg
Kurir / Dragan Kadić 

Ona je otvoreno govorila i o tome da nije porodičan tip i da nije želela da ima više dece.

"Kostu sam dobila kada sam imala 31 godinu. Nikad pored njega nisam želela još jedno dete. Ne znam da li će ovo da zvuči loše, ali nisam ljubitelj dece. Oduvek me je frustriralo stvaranje porodice, kuvanje, da podižem decu i budem u raznim Vajber grupama sa roditeljima", iskrena je bila glumica.

Još fotografija Ljubinke Klarić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Glumica kaže da ne želi više dece...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan Kurir televizija