U današnjem brzom tempu života, naša svakodnevnica postaje sve digitalnija i povezanija nego ikada ranije. Rad od kuće, online učenje i zabava postali su integralni deo naših života, a sve to zahteva pouzdanog partnera – laptop. A kako da olakšate sebi ove aktivnosti ako volite da se opustite i da napravite atmosferu koja vam odgovara? Potreban vam je praktičan sto za laptop, i to ne bilo koji, nego onaj sa kojim možete da uživate u bilo kojem kutku! Potrebno vam je OVO postolje! Technostore, Sto za lap top, Postolje za lap top, Sto sa kulerom, Praktično, Sniženje.

Napokon možete i da uživate i da radite i da učite iz udobnosti kreveta, fotelje ili garniture. Možete da gledate omiljene serije, filmove, tražite nove recepte i sve što poželite, jer imate postolje za laptop!

postolje za laptop.jpg
Promo 

Ovo postolje je jednostavno, praktično i rasklopivo! Ima dupli ventilator za hlađenje, povezuje se preko USB-a, podesive je visine, a može da se podešava i ugao laptopa. Ima držač za šolju, mesto za olovku, podlogu za miša. Podešava se u svega nekoliko sekundi. Ultra tanak – 3,6 cm i lagan – 1,59 kg, pogodan je i za sve veličine Notebook-ova. Nogice na stolu se takođe podešavaju.

U sklopljenom stanju, njegove dimenzije su 285 x 316 x 36 mm, dok su u rasklopljenom stanju dimenzije 56 x 32 x 25 cm. Noge su podesive visine, od 0 – 310 mm.

Iskoristite sniženje i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, poručite postolje za laptop po ceni od samo 2.499 rsd!