Luka Crepuljarević je, preko noći, postao jedan od najpoznatijih mladih ljudi koji žive i rade na selu. Kršni Zlatiborac je osvojio sve gostovanjem u televizijskim emisijama na kojima promoviše svoje selo Semegnjevo i život u prirodi.

Sada postaje i mlada "zvezda" Instagrama, na kojem svakog dana objavljuje slike sa planine ili iz svog domaćinstva.

Tako je sada objavio i fotografiju pite sa sirom, a uz nju dopisao stihove "Vatra gori, pita se peče, dođi, draga, koje hoćeš veče". Luka je već rekao kako traži devojku, a svima koji su ga pitali zašto pokazuje i slike domaćih životinja poručio je: "Ne stidim se da objavim slike s kravama i jagnjadima, jer ta devojka koja će toga da se stidi meni ne treba.

pita sa sirom luke crepuljarevica 4-min.jpg
Instagram / lukacrepuljarevic 

Ja ne tražim ženu koja će da mi muze krave, ne treba mi ni rob koji će to da gleda, treba mi jedna devojka - ovako kao ja - za sve", kazao je Luka gostujući nedavno na TV Prva. Kako je njegovo gostovanje u Jutarnjem programu izazvalo veliko interesovanje, momak je ponovo pozvan u goste.

luka crepuljarevic 2-min.jpg
Instagram / lukacrepuljarevic 

"Iznenadilo me je koliko poznatih ličnosti je objavilo delove mog gostovanja, čak je i Miloš Biković počeo da me prati na Instagramu", kazao je Luka. "Znam kolika je on zvezda i ovde i u inostranstvu", ponosno kaže mladić na čiji iskreni nastup nisu ostale ravnodušne ni Sloboda Mićalović, Tamara Dragičević, Milica Pavlović i mnoge druge zvezde.

luka crepuljarevic 3-min.jpg
Instagram / lukacrepuljarevic 

U novom gostovanju, Luka je rešio da još jednu stvar razjasni. "Ja planiram porodicu, ali ne želim još da se ženim, ipak sam još mlad. Mislim da će pravo vreme biti kad napunim 25 godina", kaže popularni Zlatiborac.

To samo znači da su devojke dobrodošle da se jave - jer ima još dosta vremena za zabavljanje! A kakvim porukama možete da muškarcu stavite do znanja da vam se dopada, pročitajte OVDE.

Tekst: Lepa&Srećna 

BONUS VIDEO:

David je zlatiborski Ber Grils RINA