Aleksandra Mladenović, mlada pevačica koja se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", prvi put je javno otvorila dušu o nasilju koje je preživela od bivšeg partnera. Ona je u nekoliko navrata isticala da nije imala mnogo sreće u ljubavi, ali o ovoj traumi do sada nije govorila.

"Bila sam žrtva nasilja i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve zbog toga što nismo bili na istim talasnim dužinama. Tačnije, problem je nastao zbog toga što sam ja više zarađivala od njega. To se sve desilo poprilično davno, ali posle toga dugo nisam bila spremna da budem sa nekim u vezi. Danima sam trpela ponižavanje, vređanje, bukvalno je hteo da me spusti na svoj nivo. Nebitno je koliko je on imao, koliko ja... Bitna je ta njegova ograničenost", ispričala je pevačica u emisiji "Magazin In".

"Uvek je sa mnom pričao kao sa pevačicom, a ne kao sa partnerkom. Stalno me je maltretirao zbog toga što sebi kupujem stvari, torbe, a on to ne može da mi priušti... Pa ga to boli! Na njega sam gledala kao na jako dobru osobu, emotivnu... Čak sam razmišljala i zahvaljivala se Bogu što mi je poslao tako dobru i normalnu osobu, ali je sve to kratko trajalo. On je u svakom momentu bio tu, ali se naprasno promenio. Postao je drugi čovek. Mislila sam da je greška u meni, puštala sam sve tako da prođe... Moj najbolji prijatelj mi je i rekao da će to tako da se desi", dodala je Aleksandra.

Mladenovićeva je svojevremeno ispričala i da je gotovo sav zarađeni novac uložila u nekretnine

"Prvi stan sam kupila 2018, a potom i automobil. Posle dve godine sam pazarila još jednu nekretninu u Beogradu na vodi, a sada planiram da kupim treći stan na Vračaru. Kad to završim, smiriću se, majke mi. Ne bacam pare na izlaske i na neke druge gluposti! Volim da radim i da gradim. Kada jednog dana budem imala porodicu biće mi lakše, jer ću manje morati da nastupam, a više da budem uz decu. Ponosna sam na to što sam obezbedila i moje roditelje, majku Vesnu i oca Gorana. Renovirala sam im kuću i u potpunosti je sredila", rekla je Aleksandra tada.

Još fotografija Aleksandre Mladenović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Printscreen/ YouTube Aleksandra Mladenovic Official Aleksandra Mladenović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"KAKO ĆU JA TO DA DRŽIM U RUKAMA?" Aleksandra Mladenović otkrila o čemu je maštala kao dete i kad planira DA POSTANE MAJKA Kurir TV