O tri koncerta Aleksandre Prijović u beogradskoj Štark Areni još se piše u medijima, a mlada pevačica je dala više intervjua nego ikad.

Posebnu pažnju je privukao drugi koncert, kada je gost iznenađenja bila Lepa Brena. Aleksandra ju je dočekala pevajući njenu pesmu "Ja nemam drugi dom", a velika balkanska zvezda je izašla na scenu uz buran aplauz publike.

Usledio je zagrljaj, a ni jedna ni druga nisu krile suze. "Prethodnog dana na probi, ja sam joj rekla - `Beki, kad vi izađete, ja ću da se onesvestim`", ispričala je Aleksandra za Grand.

aleksandra prijovic lepa brena-min.jpg
Youtube / Grand 

Brena je, kako kaže Aleksandra, samo smirivala mladu pevačicu i govorila joj da se opusti i da uživa u svom velikom uspehu.

"Tek kad je te večeri izašla, ja sam shvatila da sam stvarno na sceni sa Lepom Brenom", priča dirnuta Prijovićka. "Privatno često zaboravim da je to ona, ipak sam ja sa Filipom već osam godina. Ona je jedna divna žena i `normalna` žena koja brine o svima nama."

lepa brena 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Na sceni su se njih dve čvrsto zagrlile i zaplakale. "Beki, hvala za sve. Čast mi je što živim u vašem vremenu", rekla je Aleksandra kroz suze, a Brena se obratila publici s rečima: "Hvala vam što volite moju Aleksandru". Više slika popularne Prije pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović peva Instagram