"Kad vidim ovog čoveka, vrati me u moju petnaestu godinu. Teško mi je o tome da pričam", reči su Dejana Petrovića koji je otvorio srce kad je ugledao Omiljena Vojinovića na sceni u takmičenju "Nikad nije kasno".

Šarmantni Zlatiborac je došao da pokaže šta zna, a njegov popularni zemljak je otkrio i dirljive detalje iz njihove zajedničke prošlosti.

"Posle smrti mog oca ovaju čovek je jedini stao uz mene i jedini mi pomogao da nađem prve svirke, jer sam tad bio otpisan", priča Dejan koji je bez oca ostao veoma rano.

"Otac je umro u julu, za Novu godinu nisam imao nijednu svirku", kaže popularni trubač. Upravo Omiljen Vojinović mu je pomogao.

dejan petrovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"On je taj koji je zajedno sa mnom išao da se nudimo da sviramo za džabe. Pomogao mi je da nađem svirku da bih i ja i svi moji momci iz benda prehranili porodice", ispričao je Dejan. "Ja to ne mogu da zaboravim i za mene si moj životni pobednik, ti i drugi moji prijatelji koji su mi se našli u najgorem trenutku. Ja takve stvari ne zaboravljam.

Sve u studiju je interesovalo i poreklo imena novog učesnika u takmičenju. "Ime sam dobio od roditelja, a i stric mi se isto zvao", kazao je Zlatiborac. "Danas sam veoma ponosan na svoje ime, a još više na porodicu koju sam stvorio", završio je Omiljen, danas otac tri sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nikad nije kasno! Pogledajte koncert nasred ulice (VIDEO) Instagram