Iako je, priznaje, u 2022. godini koju ćemo uskoro ispratiti bilo i ružnih stvari i neostvarenih ciljeva, glumica Jelena Gavrilović fokusirana je samo na one lepe.

U novu 2023. godinu ulazi samo sa jednom željom, a to je zdravlje.

"Bilo je i lepih i ružnih stvari, ali to je tako u životu, napustili su nas veliki umetnici, veliki ljudi, ali s obzirom na to da ulazimo u novu godinu čekaju nas novi izazovi. Ciljeva koje nisam ostvarila ima mnogo, ali u novu godinu ulazim samo sa jednom željom, da budemo zdravi. To nije kliše, to je sve što nam treba, za sve ostalo je dovoljan osmeh i sve ćemo zajedno napraviti", rekla je glumica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Jelena Gavrilović je već nekoliko godina u srećnoj vezi sa partnerom Dariom, sa kojim će, kako je najavila, uskoro otići pred oltar. Ne eksponira ga često u javnosti, ali s vremena na vreme objavi po koju zajedničku fotografiju.

"Mislim da sreću ne treba kriti. Korona je bila pravi test za partnere i parove, mnogo se beba rodilo. Napravila se ta dobra čistka. Ja sam našla neki svoj mir. Ne mogu da kažem da sam učvrstila nešto što je već bilo čvrsto, ali sam bila potpuno pozitivno iznenađena kako to sve funkcioniše normalno, jer kada si 24 sata upućen na nekoga, ja ne znam da li smo to nekada doživeli, možda samo od roditelja kada smo bili u njihovoj kući - a onda je to pravi test ljubavi. Onda znaš da je to to", rekla je svojevremeno glumica za "Blic".

Jelenu publika trenutno gleda u seriji "Od jutra do sutra", gde tumači jednu od glavnih uloga - lik Anđelke Krstić.

"Vodim računa šta radim i biram projekte. Tačno je da je snimanje serija u ekspanziji, i tačno je da sam popularnost stekla radeći ih, ali mislim i volela bih da se više okrenemo filmu, tj. da mu se vratimo, iako se u Srbiji snima dosta na godišnjem nivou. Kada me pitaju šta očekuješ sledeće, kažem da očekujem neku lepu filmsku ulogu, pritom misleći na reditelja sa kojim ću moći da napravim neki iskorak u odnosu na ono što publika od mene očekuje. Ja se trudim da budem drugačija, ali uvek nekako budem onaj lik koga publika najviše mrzi (smeh)", rekla je ona nedavno za magazin "Nina".

Još fotografija Jelene Gavrilović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jelenagavrilovicofficial, ATA / Antonio Ahel Glumica pleni dobrim stilom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna