"Rekla sam da", reči uz sliku prstena koji blista na nežnoj ženskoj ruci je jedna od najlepših poruka koje je mogla da objavi Jelena Gavrilović.

Naša popularna glumica se verila, a evo ko je izabranik i šta Jelena kaže o braku.

"Zajednički život je veliki test, brak je samo parče papira, ne može da ti odredi koga ćeš da voliš. Zajednički život ti nekako otkrije koliko ti neko odgovara ili ne odgovara, to je pravi test", kazala je Jelena svojevremeno za Blic. Upravo tokom zajedničkog života sa Dariom, ona je shvatila da joj crnokosi, korpulentni momak sasvim odgovara.

jelena gavrilovic verenicki prsten-min.jpg
Instagram / jelenagavrilovicofficial 

"Volim naše zajedničke trenutke, naše zajedničke rutine", priča glumica. "To je nešto najlepše kada imate pravu osobu pored sebe."

Dario nije poznata ličnost i ne voli da se eksponira u javnosti, a njegovu želju Jelena poštuje od samog početka njihove veze. Iako se ne pojavljuje s njom u javnosti, Dario je njena najveća podrška u životu i oslonac iz senke.

"On ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je, komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje", kaže plavokosa lepotica.

Ona samo ponekad na svom Instagramu podeli njihovu zajedničku fotografiju, a njihovi osmesi govore više od hiljadu reči. "Srećna sam i zahvalna sto imam nekoga sa kim mogu da osvajam vrhove", napisala je uz njihovu zajedničku fotku sa planinarenja. Baš kao što su osvojili vrh Rtnja na kojem su se slikali, tako su, kako kaže Jelena, osvojili i jedno drugo. Zajedno žive od 2018. godine, a ljubavno gnezdo im je u Beogradu na vodi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Gavrilović na Belgrade River Festu Kurir