Dvadeset godina nakon pojavljivanja u jednom spotu Cece Ražnatović, u kojoj je javnost primetila zanosnu plavušu, Sandra Drašković je i dalje lepa, zgodna i spremna da polomi muška srca.

Bivša voditeljka danas živi u Americi, ali se rado seća vremena kad je radila intervjue sa ličnostima kao što su Dušan Savić i Momčilo Bajagić Bajaga.

"Najviše sam volela da ugostim takve ljude, koje smatram živim legendama", kazala je svojevremeno popularna Sani Armani.

Posle voditeljske i manekenske karijere, otisnula se u Holivud, ali kaže da još ne živi pravi američki san.

"Za svakog imigranta postoji mnogo prepreka da bi uopšte došli na neku poziciju. S te pozicije sada nastojim da ostvarim snove, pa i američki", kazala je Sandra za Republiku. "U Ameriku sam otišla tako što sam dobila ponudu od jednog reditelja za rad na njegovoj seriji. Posao producenta nije lak ni u jednoj zemlji na svetu, pa ni u najvećoj industriji zabave Holivudu. Glamur dolazi na kraju, uglavnom na crvenom tepihu, ali uz mnogo prethodnog truda i rada."

Privatni život nije tako "holivudski" kako neko možda zamišlja.

"Verujem da publika misli da se u emotivnom životu poznatih ličnosti uvek dešava nešto spektakularno. Međutim, iako to ponekad i jeste slučaj, ovom prilikom zaista nemam ništa atraktivno da podelim, mada bih volela." Ona i dalje veruje u ljubav, možda ne više u onu na prvi pogled.

sandra draskovic sani armani 2.jpg
Instagrama / sandraskovic 

"Da ne otkrivam previše, reći ću da je svaki pravi u svoje vreme i možda će doći i vreme za novi brak", kaže Sani koja je sa košarkašem Nikolom Lazetićem dobila sina i srećna je što se ostvarila i kao majka. Ima jasnu ideju o tome šta traži od novog muža, budućeg Gospodina Savršenog:

"Zvuči kao kliše, ali neki standard bi bio da ima kućno vaspitanje, manire, šarm, duhovitost, hrabrost i kuću na moru!", kaže bivša voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ceca - Nisam ja umrla da bi me Aleksandra nasledila Kurir