Džan Jaman je u centru skandala zbog video snimka u kojem se vidi kako otima mobilni telefon jednom obožavaocu.

Sad već viralni klip je snimljen na ulici, a zgodni turski glumac sedi u automobilu, na mestu suvozača. U jednom trenutku, pruža ruku kroz prozor i uzima mobilni i baca ga na zemlju.

Zbog ovog incidenta, Jaman je osetio potrebu i da se obrati svojim obožavaocima preko Instagrama i da objasni šta se dogodilo.

"Moji fanovi nisu ovakvi. Ovaj čovek je bio vrlo nevaspitan od prvog trenutka, nije ni rekao zdravo, a kamoli da pita za fotografiju", piše Džan koji je i u Srbiji svojevremeno napravio pravu pometnju kad je prošetao ulicama Beograda.

"Prvo nas nije pustio da krenemo iako ga je Roberto (na vozačkom sedištu, prim. aut.) zamolio da se skloni, odgovorio je nadmeno i preteći: "Opusti se, smiri se, ne valja ti što se tako ponašaš... " Nije hteo da se pomeri, stalno nam je sevao blicem u oči", žali se glumac.

"Snimao me je sa udaljenosti od par centimetara, kao da sam zver u kavezu, kao da sam stvar", očajan je glumac.

dzan jaman-min.jpg
Instagram / canyaman 

On tvrdi da nikad nije bio neprijatan prema ljudima koji pokažu poštovanje, da nikad nije odbio da se slika i zagrli sa fanovima.

"Nikad ne reagujem osim kad se suočim sa tolikim nevaspitanjem", kaže Jaman. "Znam da vam se sviđa ideja kako smo mi ludi i uvek usred nekog skandala, ali istina je da samo da nas stalno provociraju", objašnjava glumac koji je nedavno bio predmet kontroverze zbog jednog sukoba sa prodavačicom.

"U slučaju bilo kakvog nevaspitanja, uvek ću reći šta mislim, uvek ću reagovati", najavljuje Jaman.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Deca čekala Miodraga Radonjića ispred hotela Kurir